Увеличение в нивата на потребителската удовлетвореност отчитат в края на

...
Увеличение в нивата на потребителската удовлетвореност отчитат в края на
Коментари Харесай

Ръст на потребителската удовлетвореност в хотелите на Албена

Увеличение в равнищата на потребителската задоволеност регистрират в края на летния сезон шефовете на хотели във ваканционно населено място „ Албена “. Оценките на гостите хотелиерите получават през главните канали за директна продажба и маркетинг на туристически услуги като платформите HolidayCheck.de в Германия, интернационалните Booking.com и TripAdvisor.com, както и скандинавския туроператор Nordic Leisure Travel Group.

Най-високи резултати реализира новият 5-звезден хотел „ Амелия “ с 99% задоволеност в платформата HolidayCheck и оценка 5 от 5 в TripAdvisor.com. Близо 9 от 10 са индикаторите на тематичния авиационен хотел в уеб страницата Booking.com. Другият 5-звезден хотел Paradise Blue, част от немската верига Maritim, регистрира резултат 97% в HolidayCheck.de – при 94% при започване на сезона, 9 от 10 в Booking.com и 4,5 от 5 в TripAdvisor.com. Емблематичният Flamingo Grand Hotel & SPA 5* е получил надлежно 87% - при 83% при започване на сезона, 8,4 от 10 и 4 от 5.

Сред 4-звездните хотели положителни резултати демонстрират хотел „ Гергана “ с 91% задоволеност – при 84% при започване на сезона, и хотел „ Калиакра Маре “ с 86% - при 79% напролет. С най-високи индикатори при 3-звездните е хотел „ Боряна “ с 86% задоволеност в немската платформа, и хотел „ Мура “ с оценка 7.6 от 10 в Booking.com.

Повишените индикатори на потребителската задоволеност мениджмънтът на курорта отдава на положителната екипна работа, както и целенасочената политика на компанията за възстановяване на професионалната подготовка на чиновниците, по-голямата част от които в неактивния сезон минават редица образования или работят в партньорски хотели в Западна Европа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР