Увеличават се рисковете за сухопътния Шенген, ако служебният кабинет и

...
Увеличават се рисковете за сухопътния Шенген, ако служебният кабинет и
Коментари Харесай

След изборите ПП/ДБ разговоряг с ГЕРБ оттам, където са спрели сега

Увеличават се рисковете за сухопътния Шенген , в случай че служебният кабинет и идващият постоянен задълбаят в политически борби. В Европа били загрижени дали ще се случи ротацията. Тази позиция изрази пред БиТиВи министър председателят в оставка Николай Денков.

За неслучилата се ротация Денков бе явен: ГЕРБ избяга от промените .

ГЕРБ са дружно с Движение за права и свободи в това упражнение и не са подготвени да трансформират системата, съгласно него. ГЕРБ и Движение за права и свободи имали въздействие в правосъдната система и регулаторите.

Много постоянно говорихме на срещи с Пеевски вместо с Борисов , разкри Денков. Уговаряли си среща с Борисов, отивали, а там бил Пеевски, говорел повече от Борисов и доста от решенията в Политическа партия чували от него .

ГЕРБ и Движение за права и свободи избягаха от промяната в правосъдната система, безапелационен бе Денков. Мнението му е, че предварителните избори са изгубено време за България. След вота ПП-ДБ са подготвени на договаряния с ГЕРБ, които ще стартират там, откъдето са спрели.

И премиерътв оствака не знае кой е предложил измененията в Конституцията за служебния кабинет и " домовата книга ", като изясни, че действително той не е взел участие в тях. Припомни обаче мнението на Венецианската комисия, която предложила постоянен кабинет да ръководи , до момента в който застъпи новия.
 Денков: Шенген е най-големият триумф след приемането ни в Европейски Съюз
Денков: Шенген е най-големият триумф след приемането ни в Европейски Съюз

Има съответни проекти България да бъде призната и в сухопътния Шенген от 1 януари 2025 година

Почти до края успяхме да работим като екип, разяснява той работата на министрите в кабинета. За положителната оценка на Калин Стоянов му помагали за триумфите за Шенген , само че доста въпроси оставали без отговор, като да вземем за пример за Мартин Божанов - Нотариуса и Пепи Еврото. Според Николай Денков Министерство на вътрешните работи министърът прикрива връзки между Нотариуса и Еврото и Министерство на вътрешните работи .
 Николай Денков чака от Главчев почтени избори
Николай Денков чака от Главчев почтени избори

Това ще зависи и от състава на Министерският съвет

Министърът на електронното ръководство е отговорен за неуспеха на машинния избор , само че и в работата на неговото министерство били свършени положителни неща. Не е имало корупция в кабинета, сигурен е Денков и отхвърли изрично информацията, която се появи около министър Йоловски, че е бил натискан от Кирил Петков и Божидар Божанов за избрани публични поръчки .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР