Увеличаването на пенсиите, дейността на пенсионерските клубове и липсата на

...
Увеличаването на пенсиите, дейността на пенсионерските клубове и липсата на
Коментари Харесай

Борис Цветков: Ще продължим да настояваме за увеличение на пенсиите

Увеличаването на пенсиите, активността на пенсионерските клубове и неналичието на поправки на пътища в дребни обитаеми места разиска с локални поданици лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Перник Борис Цветков. 
Той се срещна с членовете на клуб " Железничар ", който е един от най-големите пенсионерски клубове в районa, и показа обществените политики на партията, измежду които са нарастването и преизчислението на пенсиите. Присъстващите сложиха въпроса за подкрепяне на активността на читалищата и пенсионните клубове.
Цветков се срещна и с поддръжници в домове за остарели хора в с. Долна Диканя, с. Извор, община Радомир и с. Филиповци, община Трън. Пред тях той напомни обществените достижения на Българска социалистическа партия и даде обещание партията да продължи да отстоява своите задължения.
Цветков посети и кв. " Църква ", където бяха сложени значими въпроси като безработицата, неналичието на аптека и превоз, както и сериозното замърсяване от огромните предприятия. В с. Боснек, община Перник, хората се оплакаха, че откогато е издигнат пътят до селото преди половин век, не  е юридически главен ремонт и той е рисков.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР