Увеличаването на броя на западните правителства, които забраняват и ограничават

...
Увеличаването на броя на западните правителства, които забраняват и ограничават
Коментари Харесай

Европейската комисия забранява TikTok за своите служители

Увеличаването на броя на западните държавни управления, които не разрешават и лимитират потреблението на приложението, се дължи на доказателства, че китайските софтуерни компании способстват за събирането на разследващи данни от комунистическата партия, изключително когато става въпрос за високопоставени политически фигури и длъжностни лица.

На всички чиновници беше подредено да отстранен приложението от служебните си устройства, както и от персоналните си устройства, в случай че на тях има приложения, свързани с работата.

Служителите могат да запазят TikTok на персоналните си устройства, в случай че изтрият всички приложения, свързани с работата, заяви " Политико ".

Други европейски институции, в това число Съветът и Парламентът, евентуално ще последват в последна сметка със възбрана на китайското приложение, като Парламентът евентуално ще се нуждае от повече време, с цел да вкара такава политика.

Комисията евентуално ще разгласи публично възбраната по време на постоянния си пладнешки брифинг.

Подобна възбрана на TikTok към този момент е въведена в Съединени американски щати, а Нидерландия също обмисля сходен метод на деяние.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР