Увеличаване на заплатите в здравния сектор и доставка на високопроходими

...
Увеличаване на заплатите в здравния сектор и доставка на високопроходими
Коментари Харесай

По-високи заплати в сектора и нови високопроходими линейки отчете правителството

Увеличаване на заплатите в здравния бранш и доставка на високопроходими коли за спешна помощ за труднодостъпните региони – това регистрира през днешния ден държавното управление като свършено в опазването на здравето.

Министър-председателят акад. Николай Денков стартира изказването си, като уточни, че концепцията е да бъдат систематизирани в резюме главните резултати, „ с ясното схващане, че управническата стратегия продължава и идващите 9 месеца, тъй че ние сме в средата на нейното осъществяване “.

След встъпителните думи на премиера бе излъчен къс филм, чиято концепция беше да покаже достиженията на Кабинета „ Денков “ за отминалите девет месеца. След края му акад. Денков се спря и на някои моменти, които по думите му са останали настрана от вниманието. Като достижение той регистрира координирането на напъните на няколко министерства за въвеждането на електронните извинителни бележки за учениците, е-рецептите за антибиотици и антидиабетни лекарства, както и електронните санкции за пътни нарушавания.

Премиерът призна, че има и закъснение в избрани ограничения, като в здравния бранш той регистрира закъснение в плана за Националната детска болница. Акад. Денков уточни, че е направен нов график на плана, който сега се съблюдава без забавяния.

Очаквайте подробности
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР