Уважаваме безкрайно Netflix и всичките им оригинални продукции, които успяха

...
Уважаваме безкрайно Netflix и всичките им оригинални продукции, които успяха
Коментари Харесай

Семейните войни в Наследници продължават

Уважаваме безпределно Netflix и всичките им истински продукции, които съумяха да разчупят стандартите. Но има два сериала на НВО, които предават човешките недостатъци без да прибягват до специфични резултати, внушителни CGI декори или фантастична атмосфера.

Още познати лица във втори сезон на " Белият лотос "

Какво да чакаме от сериала на НВО Мах

И това са " Наследници " и " Белият лотус ". Докато чакаме всеки миг (на 30 октомври) премиерата на втори сезон на втори, поглеждаме към четвърти на първия. И откриваме нов тийзър.

Може да е едвам към половин минута, само че ни е задоволителен, с цел да се уверим, че напрежението и равнището от предните три сезона са налице. И фамилните войни в семейство Рой не престават.

Очакваме да забележим до каква степен ще стигне продажбата на медийната империя Waystar Royco на IT визионера Лукас Матсън (Александър Скарсгаад). Както и по какъв начин тъкмо ще се преразпределят силите в семейство Рой - ще устои ли съюзът на част от децата против патриарха Логан Рой (Брайън Кокс).

Налице е и напрежение в фамилията на Шив Рой (Сара Снук) и Том Уомсганс (Матю Макфейдън), както и в несигурната душа на Кендъл Рой (Джеръми Стронг), почнал " протеста " против татко си.

Премиерата на четвърти сезон на " Наследници " се чака напролет на 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР