УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,СКЪПИ ДЕЦА!Винаги се вълнувам, когато застана, заедно с

...
УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,СКЪПИ ДЕЦА!Винаги се вълнувам, когато застана, заедно с
Коментари Харесай

Д-р Иван Иванов: Нека отворим широко вратите на училището и на сърцата си

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

УВАЖАЕМИ РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ ДЕЦА!

Винаги се вълнувам, когато застана, дружно с вас в учебния двор, преди да бие звънецът, известяващ началото на новата образователна година.

Има нещо магично в тръпката на най-малките, които за първи път ще прекрачат учебния предел, с цел да срещнат нови другари и да влязат в света на познанието.

Нека отворим необятно вратите на учебното заведение и на сърцата си, с цел да бъдат признати като вкъщи си първокласниците, тъй като детето е като скъпа книга, която отваряш непрестанно и би трябвало да четеш доста деликатно. А тази отговорност се пада точно на вас - учителите.

Изразявам своето надълбоко почитание към вашата не лека работа, към всеотдайните грижи и професионализма, с които помагате на нашите деца да вървят все по-уверено по пътя към своето израстване.

Вие сте призвани да им помагате да опознаят света, да създадат първите си стъпки в необятната галактика на науката, да опознаятдалечникултури, да изградят полезности за цялостен живот.

Скъпи родители, които поверявате своите деца на грижите на учителите, бъдете онази опора, която ще им разреши да трансфорат вашите деца в по-доброто бъдеще на страната ни! Защото вие сте неразделна част от този строеж.

Пожелавам на всички здраве, сили и триумф в осъществяването на тази задача!

Мили деца, даваме ви цялата си любов и ви желаем нехайно детство, доста фантазии, смях и правилни другари!

НА ДОБЪР ЧАС!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР