Уважаеми привърженици на отбора и футболисти от клуба,Ръководството на ФК

...
Уважаеми привърженици на отбора и футболисти от клуба,Ръководството на ФК
Коментари Харесай

Декларация от ръководството на ФК “Спартак” Варна

Уважаеми последователи на тима и футболисти от клуба,

Ръководството на ФК “Спартак ” Варна показва своята признателност към треньорите, играчите и целия щаб на втория тим на клуба, които взеха присъединяване в срещата от Североизточната Трета лига против ПФК “Черно Море ” 2 през вчерашния ден. След всичко, което се случи, преди началото на тази среща, младите ни футболисти демонстрираха огромен дух и се постараха да зарадват хората пристигнали на стадиона.
Поздравяваме нашите съперници за успеха!
Ръководството на ФК “Спартак ” благодари на своите последователи за мощната поддръжка, за това, че демонстрираха на играчите какво е честност и за това, че още веднъж бяха на висота и накараха тима да се усеща хазаин на непознат терен.
Събитията преди началото на срещата и след нейния край в ранните часове на новия ден оставяме на способените органи, защото имаме вяра в тяхната обективност.
Ние като управление продължаваме да следваме пътя, който сме начертали за развиване пред клуба, а той включва цивилизовано отношение, феърплей, приемливост и най-много работа по възстановяване на материалната база, квалификацията и изискванията в клуба, с които малко по малко да изградим съвременен тим с функционираща детско-юношеска школа. Продължаваме да работим за развиването на клуба!
Винаги Верни!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР