Уважаеми читатели на ПИК, не обръщайте внимание на изрезки от

...
Уважаеми читатели на ПИК, не обръщайте внимание на изрезки от
Коментари Харесай

Георги Марков пред ПИК: Долу Киро, долу Рашков! Бойко, не влизай в съглашение с тези - искат да те вкарат в гроба!

Уважаеми читатели на ПИК, не обръщайте внимание на отрязъци от левия испански щемпел, както и на техни фотоси! Не обръщайте внимание на " догатки " на управляващи под шапката на извънредно лявото държавно управление на " Подемос " и Педро Санчес - безжалостен социалист освен това безбожник. Каталунските управляващи да си гледат Каталуния, че с единия крайник е отвън Испания.

Да му мисли Бойко Рашков, че може да излезе най-имотният следовател в Европа от най-бедната страна в Европейски Съюз. Да му мисли Канадеца Кирчо, че конвоят на свободата от Канада е към този момент в Европа и наближава България. Конвоят няма двойно поданство и не му пука от Сорос, от " Америка за България " и от Америка на Байдън.
свързани новини152505преди 17 часа
В българската Конституция няма дума " догатки ", а има хипотеза за непорочност - главен парламентарен принцип.

Това, което Бойко Борисов направи за България - три метра, пътища, мостове, спортни зали, църкви, автомагистрали и още, и още., остава за бъдните генерации. То се употребява и от машинните гласоподавателите на Политическа партия и от партизаните на Сорос от Демократична България.

Ултралибералите в Съединени американски щати и в Европа благодарение на медиите на Сорос и на леви магистрати в съвсем всички европейски столици вършат мек майдан против неуместни нелиберални водачи като Саркози, Фийон, Бабиш, Салвини, Берлускони, Янша, Себастиан Курц, Земур а в този момент и Борисов.

Благодаря на организация ПИК, че пое ангажимент да излъчи на 15 март 1,5 милионно шествие в Будапеща в отбрана на Орбан, християнството и фамилните полезности и против ултралибералните комунисти и опита да бъде разрушена християнска Европа.

Бойко, остави ги да се оправят, да си изпият чашата до дъно. Не влизай в споразумение с тях за конституционни болшинства - нито за смяна на Конституцията, нито за избор на Висш съдебен съвет нито за основен правосъден контрольор и така нататък Те те чегъртат, желаят да те вкарат в гроба, стига аванти. Долу Бойко Рашков, долу Кирил Петков!

P.S. Кой си ти, бе, Киро от Канада, да ни търсиш основен прокурор в неолибералката бТВ?! Ти не си се борил за българската народна власт, а си я наследил, бе! Ти си за връзване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР