Уважаеми български лекари,Приемете моите поздравления за професионалния Ви празник! Бъдете

...
Уважаеми български лекари,Приемете моите поздравления за професионалния Ви празник! Бъдете
Коментари Харесай

Павел Раличков, кандидат за кмет на Варна от БСП:“ Ще възродим общинското здравеопазване и ще върнем достойнството и доверието в българските лекари“

Уважаеми български лекари,

Приемете моите поздравления за професионалния Ви празник! Бъдете здрави и продължавайте да ни дарявате своята човечност, грижа и възторг, макар компликациите и обидите, на които сте подложени в устрема си да дарявате и спасявате живот.

Днес, с изключение на голямо „ благодаря “, би трябвало да призная, че персонално мен, като наследник на един от огромните български уролози доцент Лидия Петкова, в действителност ме боли за принизяването на вашия професионализъм.

Като претендент за кмет на Варна, аз поемам ангажимент да възродя общинското опазване на здравето, с цел да бъде то действително потребно за хората, да върне доверието в докторите, а те да възвърнат самочувствието си на уважавани и ценени.

Една от главните ми задания е да бъде незабавно обезпечен рейс до Варненската онкологична болница. Помня, че преди 10 години такова заричане беше обещано от актуалното ръководство, само че то не е изпълнено и болните хора и околните им са принудени да вървят пеш.

Ще направя всичко по силите си във всяко общинско здравно заведение заплатите най-сетне да доближат равнищата на Колективния трудово контракт. Защото, сега, точно затова, има липса на повече от 1200 медицински сестри във Варна! И те, нашите, подготвени и прелестни експерти избират да работят освен в чужбина, само че и в други български градове.

Категоричен съм, ще направя по този начин, че Варна да има лекари, налична среда за пациентите и съответно общинско опазване на здравето!

 

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР