Утрешният 2 септември безспорно се очаква да е изключително горещ

...
Утрешният 2 септември безспорно се очаква да е изключително горещ
Коментари Харесай

2 септември - ще падне ли от власт Борисов след Велико народно въстание?

Утрешният 2 септември несъмнено се чака да е извънредно парещ и то освен от позиция " време ". Тогава в Народното събрание се връщат депутатите - след лятната си почивка, и би трябвало да бъде изработен опит публично предлагането на ГЕРБ за нова конституция да бъде вкарано в Народното събрание и да бъде стартирана процедура за разискване и привикване на Велико национално заседание.
Досега обаче ГЕРБ даже няма сигурни 120 подписа, с цел да стартира процедурата. А през вчерашния ден, 31 август,, че не поддържа плана.
 Контрапротест: Недоволни от блокадите се събраха пред Румънското посолство Контрапротест: Недоволни от блокадите се събраха пред Румънското посолство
Освен митингът против държавното управление продължава и недоволството против блокадите в столицата. И довечера протестиращите се събират на...
Също публично, за на следващия ден има 3 декларирани митинга поради връщането на депутатите, които ще заседават в Партийния дом. Най-явната политическа поръчка е на " Да, България " - от 8:00 часа до 22:00 часа. Българска социалистическа партия и Мая Манолова приканиха своите поддръжници да се включат в митингите. От " Системата ни убива " също са декларирали митинг - също с начален час 8:00 часа сутринта. " На 2 септември ГЕРБ ще си създадат най-голямата подигравка с нас, суверена - ще внесат в Народно събрание план за ремонт на Конституцията. Подигравайки ни се, те се пробват да печелят време. Време, с цел да дозамажат мазалото, което сътвориха за една декада! Да им покажем, че времето им е изтекло и единственото, което могат да внесат е оставка на държавното управление ", приканват от организацията, която съставлява майки на деца с увреждания (повече за " Системата ни убива " - ). А безконечният протестиращ Йоло Денев ще е на фонтана пред президентството сред 18:00 и 21:00 часа, написа в. " ".
Основен мотор на идните митинги обаче се обрисува така наречен " Отровно трио ". От най-малко 2 седмици юрист Николай Хаджигенов, професор Велислав Минеков и пиар експертът Арман Бабикян (Отровното трио) разгласяват във Фейсбук известия за " Велико национално въстание " на 2 септември. Имаше и разнообразни къси известия с изказвания за нередности при ръководството на ГЕРБ, а във са регистрирани към този момент 4100 души.

За борба на площадите приканиха от съдружие " Боец ". Протестиращите би трябвало да са подготвени на твърди дейности, настояват те.
 Протестите: Ден 54 - Масово отваряне на очи (ОБНОВЕНА) Протестите: Ден 54 - " Масово отваряне на очи " (ОБНОВЕНА)
За 54-ти следващ ден жители се събраха на антиправителствен митинг в центъра на София. Исканията на протестиращите остават непромене...
От партия " Възраждане ", за която, пък зоват за протест с поемата на Гео Милев " Септември ". В групата " Мутри, вън " пък споделят клип от щурма на Народното събрание в Белград с въпроса - " А ние? ".
Бившите генерали Валентин Цанков, Цанко Доленски и Димитър Шивиков дадоха специфична конференция, на която също приканиха за въстание. С тях са и някогашната служебна премиерка Ренета Инджова и уволнената дисциплинарно съдийка Румяна Ченалова. “Вашето място е зад президента и Върховен главнокомандващ въоръжените сили, зад генерала. С него би трябвало да се извърши унищожаване на позора в нашата общественост. Смятам, че тази самодейност е нужна и оздравителна. По офицерски, воински и с чест да извършите задачите си ”, прикани Инджова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР