Утре внасям писмо до Специализирания наказателен съд да бъдат огласени

...
Утре внасям писмо до Специализирания наказателен съд да бъдат огласени
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО! Корнелия Нинова поиска Цацаров да каже кои политици са замесени в източването на КТБ!

Утре импортирам писмо до Специализирания углавен съд да бъдат огласени политиците, финансирани от КТБ. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Ако си спомняте Иван Гешев разгласи, че има политици, които са взимали пари. Ние поискахме публично от прокуратурата да дадат този лист, да го огласят. Искаме гласност, бистрота и политиците да си понесат отговорността. По този въпрос получих отговор също от Специализираната прокуратура – да имам поради, че досъдебното дело е изпратено на Специализирания углавен съд, заради което всички претенции следва да бъдат адресирани до разглеждащия делото съд “, сподели Нинова, представена от "Фокус ".

На въпрос дали президентът е надхвърлил пълномощията си, откакто е заречен протекция на Цветан Василев, Нинова разяснява, че по-интересно към случая КТБ е кой политик е финансиран от банката.

„ Случаят КТБ е доста по-интересен за нас и за мен от тази позиция, в сравнение с позицията на президента за Цветан Василев “, уточни Нинова.

Преди седмица водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова попита основният прокурор Сотир Цацаров дали името й попада в осъществените инспекции по следствието към хидровъзела "Цанков камък "

Нинова не участва в документите по "Цанков камък ", излиза наяве от формалния отговор на Софийска градска прокуратура.

В писмото адресирано до водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова написа, че тя "няма процесуално качество по досъдебното произвеждане ". Нинова не участва в тестваните от прокуратурата документи за плана "Цанков камък ".

Това й дава една спомагателна убеденост да даде на съд премиера Бойко Борисов и депутати от Българска социалистическа партия. По-рано през днешния ден Нинова разгласи на брифинг след съвещание на партията й, че ще направи това.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР