Утре Столичният общински съвет ще вземе решение дали той ще

...
Утре Столичният общински съвет ще вземе решение дали той ще
Коментари Харесай

Медици от "Шейново" за пореден ден защитиха директора си

Утре Столичният общински съвет ще вземе решение дали той ще бъде отхвърлен от поста

За трети следващ ден медиците от АГ болница " Шейново " излязоха на митинг в поддръжка на шефа доктор Румен Велев, оповестява БНР.

Предложението на градския парламент е краткотрайно длъжността да поеме доктор Таня Андреева, макар че не се е явила на конкурс за шеф.

Единствен претендент е бил доктор Велев и е получил оценка, която разрешава да остане на длъжността шеф. Това обаче не е почетено от Столичния общински съвет

Искам да попитам дали всички, които на следващия ден ще гласоподават това позорно решение, ще поемат някаква отговорност, в случай че болничното заведение тръгне в противоположна посока.

Всички ще си подадат ли оставките и ще поемат ли отговорност за цели медицински личен състав и за положението на болничното заведение...Искат да смъкват един заслужен, прелестен експерт и човек и то с подготовка и показване на подправени и анонимни най-много тъжби...

Ако той не беше добър ръководещ нямаше да го е грижа, нямаше да стои тук непрекъснато, нямаше да е в операционната, а щеше да си стои в кабинета и да си написа хартийки ", обявиха протестиращи пред БНР.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР