Утре по Черноморието ще преобладава слънчево време. До обяд на

...
Утре по Черноморието ще преобладава слънчево време. До обяд на
Коментари Харесай

Слънчево време утре по Черноморието

Утре по Черноморието ще доминира слънчево време. До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в най-северните региони - краткотрайно 3 бала.

През нощта ще доминира ясно, в доста региони - съвсем безшумно време. В равнините и котловините ще се образува мъгла или ниска облачност. Минималните температури ще бъдат най-вече сред минус 7° и минус 2°, по-ниски основно в котловините на Югозападна България, в София - към минус 8°.

Утре ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е със западна съставния елемент, слаб, в източните региони - до сдържан, вечерта ще се усили. Максималните температурите ще са сред 3° и 8°, в регионите с по-трайна мъгла - малко по-ниски, в София - към 3°.

В планините ще доминира слънчево време. На места основно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 3°, на 2000 m - към минус 4°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР