Утре държавата е изправена през изключителна опасност. Хиляди протестиращи са

...
Утре държавата е изправена през изключителна опасност. Хиляди протестиращи са
Коментари Харесай

Виктор Димчев за утрешния протест: Отбрани бивши военни без бастуни и памперси ще носят руски знаменца и колорадски лентички за щурма

Утре страната е изправена през изключителна заплаха. Хиляди протестиращи са лайкнали апели за хвърляне на яйца. Няколко касетки домати са готови за допълнение на атакуващата мощ, която да смачка мафията.

Това написа на персоналната си страница във Facebook фотографът Виктор Димчев, който разяснява идния на следващия ден митинг. Ето какво още показа той:

"Отбрани някогашни военни без бастуни и памперси ще носят съветски знаменца и колорадски лентички за щурма. Радев ще си покаже юмрука. Ще има няколко нови и непоказвани винила с надписи от вида "Ей ся ви се... майката ".

Хилядиш гневни емоджита ще залеят постовете на бунтарите. Има готови три пейки и пет кошчета за боклук, за обсада на улица "Малко Търново " от край до край.

Ники Хаджигенов си е купил от дарения нова тениска на Оксфорд поло клуб и чисто нова чантичка-диагоналка. Ще има пет стрийма онлайн, за тези, които избират пуканки пред среща с Министерство на вътрешните работи.

Христо Иванов е подготвил специфичен репортаж, който да ни покаже по какъв начин мафията е превзела Градската градина. Иво Мирчев и останалите зелени ще дойдат с лодка до събитието.

Кметът на Слатина ще напише апел да сме мирни и кротки, тъй като всеки има потребност от посрещане. МлаДа, Да, Да, Ох, Да България ще се приготви още от вечерта доста добре.

Генерал Шивиков си тренира гласните струни, дружно с Росен Данса, Гошо Видина и останалите действителни патриоти. Стотици лели са приготвили кучета на каишки, колела и тротинетки за предстоящите барикади.

Министерство на вътрешните работи ще употребяват тунелите под Партийния дом за бързи ответни удари. Има фонтан, водно оръдие и двеста стека с минерална вода в цялостна подготвеност.

За останалите, апелирам, пикайте единствено в градинките край двореца, само че не и по фасадата, мирише доста ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР