Утре 3 октомври , събота пред Хипермаркет "Крез" деца и

...
Утре 3 октомври , събота пред Хипермаркет "Крез" деца и
Коментари Харесай

Крале на силата превзема Пазарджик - slava.bg

Утре 3 октомври, събота пред Хипермаркет "Крез " деца и възрастни, поданици на Пазарджик и околията ще получат над 3 хиляди лв. предметни награди, които продуцента Кирил Вълчев Скалат е подготвил за участниците в конкуренция с леки тежести на лежанка набирания и кофички.

"Големи върхове и нови гении се появиха на второто издание за сезона. Този път подтик към младите и вяра за старите внесе 85 годишния Георги Колев, който означи 16 повторения с 40 кг. За огромна наслада на екипа и феновете последователност в силата показва 20 годишния му вник Жорко, който почтено показва 25 бройки на 60 кг. Абсолютен крал на силата бе особено пристигналия от Сливен Панайот Чанков.

Този воин с присъщ детски паралич с помоща на силовите извършения възвръща огромна част от своята моторика и се насочва към спортния подиум. След няколко победи в България взе участие и на европейско състезание където се класира седми. В той получи доста награди като победител в набирания и кофички и справедливо бе приветстван от аудитория и хубавици.

Точно такива проключения ми дават дълбока мотивация и възторг да не преставам с Крале на силата! ", Разказа Киро Скалата.

Американската лимузина от Limos.bg, идва цялостна с награди.

ПОДАРЪК ЗА ВСЕКИ, който ще направи една серия на лежанката, набирания и кофички.

Вземете протеинова вафла от FIT SPO,Витамини от FORTEX,Билкови добавки от NATURFARMA, Карти за фитнес от зала DYNAMICИзворна вода РИЛЕЦ, Пробиотици от Bactojoy, Ръчно направени сапуни от FunkyLab, Книги от AMG PUBLISHING Пуканки от POP WESTERN.

Сладоледи от NESTLE Конски кюфтета от Месокомбинат Харманли, Подаръци от Винарска маза TERRA TANGRA и УИКЕНД за ДВАМА в RILETS RESORT & SPA

Генерален спонсор: Българската Марка Майсторски принадлежности - RAIDER
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР