Устройството, поставено в помещение за свободно ползване, беше взривено на

...
Устройството, поставено в помещение за свободно ползване, беше взривено на
Коментари Харесай

Двама 18-годишни задържани за взривен банкомат

Устройството, сложено в помещение за свободно прилагане, беше взривено на 28 декември към 3,30 часа през нощта, само че причинителите не съумяха да откраднат пари.

Двамата не са престъпно проявени, заяви през днешния ден основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов пред публицисти.

"Споделят, че мотивацията им е пристигнала от малкия екран. Гледали са случаите на разрушени банкомати, само че са пропуснали последната серия със задържането на причинителя в Перник (всъщност банкоматът беше взривен в Сапарева баня, само че един от причинителите беше - перничанин, беше арестуван в региона след гонене, само че съучастниците му избягаха с 9000 лв. - б.р.) ", сподели той, представен от БНР.

Директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Ивайло Иванов пък добави:

"Тези момчета извънредно са се подготвили от това, което беше предавано. Оттам им е пристигнала концепцията, оттова са видели метода, оттова са си набавили всички нужни материали. Правили са проби. Видяхте всички, че съумяха да взривят банкомата, единствено не съумяха да вземат парите. Бързо им влязохме в дирите. Задържахме ги, другояче, може би, щяха да повторят ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР