Устатата пиарка и кулинар Мариела Нордел, прочута с няколкото си

...
Устатата пиарка и кулинар Мариела Нордел, прочута с няколкото си
Коментари Харесай

Взрив! Мариела Нордел към Пам Велидис от "Ергенът": Това, че си дебела, не те прави умна!

Устатата пиарка и кулинар Мариела Нордел, фамозна с няколкото си брака, направи на нищо участничките в " Ергенът " и самото предаване. Тя признава, че въобще не си губи времето да гледа тази " идиотщина ", в която дами се поставят на мъжете като робини и изтривалки, потят се и се бият, единствено и единствено да завоюват една пършива роза и следващата слузеста целувка от момченцето Евгени Генчев.

Особено наранена от думите на Нордел обаче ще е Пам Велидис, която от самото начало парадира с разсъдък, храброст и мощ. Е, оказа се, че съгласно Мариела, плюс сайз моделът към този момент от дълго време е станала досадна и смешна и то тъкмо, тъй като не има тези качества.

" Това, че си дебела, не те прави автоматизирано интелигентна и смела. И в случай че беше интелигентна, то щеше да го осъзнаеш сама, а не да се излагаш и да дуднеш като досадна вуйна в профил, към този момент куп епизоди поред ", счита Нордел, както е описала в поста си в нета.

Странно е, че не е коментирала другата интелектуалка в предаването - Елена, което може би е знак, че й симпатизира. Всъщност много от феновете за момента са на страната на Елена и се надяват тъкмо тя да е и фаворитката на Генчо, само че едва ли.

Има възможност още довечера тя да изхвърчи без роза от имението, тъй като ще успее да ядоса пианиста с откровените си рецензии към него.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР