Устата водеща на бившето предаване Искрено и лично“ Миглена Ангелова

...
Устата водеща на бившето предаване Искрено и лично“ Миглена Ангелова
Коментари Харесай

Ето какво се случва с Миглена Ангелова

Устата водеща на бившето предаване „ Искрено и персонално “ Миглена Ангелова към този момент е надалеч от медийните изяви. 

Тя се е отдала изцяло на внуците си. 58-годишната екс водеща има към този момент пет, за което сама се похвали в мрежата. По-голямата част от годината тя живее в Париж, Франция. Там населява огромна къща с двор, в който отглеждала цветя и зеленчуци.

Във френската столица русенката се реалокира поради двете си дъщери, близначките Адриана и Стефани, които свиха фамилно гнездо там. И мадам „ Искрено и персонално “ живее там от няколко години, като изцяло е загърбила малкия екран.

В София се връща от време-навреме, с цел да нагледа бизнеса си, който върти с сегашния си сътрудник Кузман. Годеник номер пет завоюва сърцето й в далечната 2016 година, само че до венчило не стигнаха. Защото той бе фамилен с деца, а тя имаше зад тила си четири развода.

От първият й брачен партньор Петър има щерка Дора. От втория са й двете дъщери близначки. Напуска и него поради властния му темперамент.

В русенската телевизия, от където потегля кариерата й, се дами за оператора Калчо, от който ражда наследник.  Най-пищна е четвъртата й женитба, с предприемача Живко Чакръкчиев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР