Установени са нападателите след снощната наказателна акция в столичното заведение

...
Установени са нападателите след снощната наказателна акция в столичното заведение
Коментари Харесай

Ясни са нападателите от мутренския погром в столичното заведение

 Установени са нападателите след снощната наказателна акция в столичното заведение " Бесо ".

Това разкри на ексклузивен брифинг управлението на Министерство на вътрешните работи.  Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов акцентира, че сходни дейности няма да бъдат толерирани.

" Тези времена са окончателно отминали. Държавата ще отговори с всички вероятни средства, разрешени от закона ", съобщи той. До момента има арестуван един човек. Един от откритите е с престъпни регистрации.

" Фактът, че не е подаден сигнал до нас, значи, че те не са желали да се намеси Министерство на вътрешните работи и страната. Но ние се намесихме. Има неуредени бизнес връзки, следствието е в ход ", разяснява Иванов.

Главният секретар означи, че Министерство на вътрешните работи може да задържа до 24 часа, а с предписание на прокуратурата мярката може да бъде удължена до 72 часа.

" Ние събираме доказателства за всяка една версия, което пък ще подкрепи тя да бъде открита като претекст или отхвърлена ", съобщи Иванов.

" Самият притежател можеше да подаде сигнал до нас, а не посредством обществените мрежи. Ако толкоз се опасяваше, трябваше да се обади на нас, а не да пуска записи във Facebook и да приказва по всички страни. В рамките на днешния ден ще има повече резултати ", акцентира Ивайло Иванов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР