Успяхме! Успяхме! Успяхме!Ние от благотворителна кампания Аз Вярвам и Помагам

...
Успяхме! Успяхме! Успяхме!Ние от благотворителна кампания Аз Вярвам и Помагам
Коментари Харесай

Аз вярвам и помагам: Успяхме! Варна ще има детска линейка!

" Успяхме! Успяхме! Успяхме!

Ние от благотворителна акция " Аз Вярвам и Помагам " сме същински щастливи и възхитени от обединяването на хиляди хора, които повярваха за следващ път в нас! ". Така стартира известие от организацията, изпратено до Varna24.bg .

Ето какво още оповестяват от там:

" Благодарение на последното подаяние от 130 000 лева, което направиха от сем. Димови преди броени дни и единствено за 4 месеца от началото, когато обявихме, че ще събираме средства за профилирана детска здравна кола за спешна помощ в помощ на хиляди бебета и деца, може да споделим с всички Вас, че успяхме и събрахме нужната сума от 250 000 лева!

Събрана сума от 250 000 лева се реализира с помощта на хиляди обединени положителни хора дружно с които в последните месеци събирахме капачки за преработване, стотинки, дарения и религия в положителното!

Следващите стъпки са поръчването, изработването и доставянето на профилираната кола за спешна помощ, което ще отнеме няколко месеца, само че пък е ще бъде извънредно скъпа и ще оказва помощ на експертите педиатри в обслужването на сред 5 и 10 деца в денонощието!

Припомняме, че благотворителна акция " Аз Вярвам и Помагам " създадохме като дребна квартална концепция за събиране на пластмасови капачки, които да предаваме за преработване, а със събраните средства да закупуваме медицинска инсталация в помощ на недоносените и новородените бебета отделенията по неонатология и детска хирургия.

От началото на акцията през 2015г. до момента успяхме да съберем над 219 тона капачки и да дарим 22 медицински апаратури в помощ спасяването живота на хиляди бебета и деца.

Споделяме, Ви че акция " Аз Вярвам и Помагам " продължава и както до момента ще си слагаме все по-големи цели, които да бъдат свързани със значими дела в помощ живота на децата в България!

Благодарим на всеки, който поддържа акцията, събира капачки и стотинки с което ни оказва помощ да спасяваме детски животи!

Ще бъдем признателни на всеки един от Вас като професионалисти да ни спомага през Вашите медийни канали и благоприятни условия да споделите информацията с Вашата публика и по този метод повече хора да бъдат осведомени.

Желаем здраве на всички Вас и Вашите фамилии за поддръжката и отразяването на нашите положителни вести и образци!

Продължаваме обединени! ", написа Владислав Николов, ръководител Сдружение " Аз Вярвам и Помагам ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР