Успоредно с публичната премиера на изцяло новите ID. Buzz Cargo

...
Успоредно с публичната премиера на изцяло новите ID. Buzz Cargo
Коментари Харесай

Volkswagen ID. Buzz с повече от 12 500 заявки за закупуване

Успоредно с обществената премиера на напълно новите ID. Buzz Cargo и , както и на специфичната нова версия Multivan Edition с пакет Good Night по време на IAA Transportation 2022 в Хановер, лекотоварното поделение на Volkswagen разгласи, че от началото на предварителните му през май тази година, за електрическия автомобил са постъпили повече от 12 500 поръчки за закупуване.

И двете версии на електрическия автомобил ID. Buzz- ID. Buzz и лекотоварната ID. Buzz Cargo, който е създаден на модулната платформа за електрически автомобили MEB (Modular Electric Drive Kit) на Volkswagen Group, употребяват еднакъв батериен модул (77 kWh), който ще може да бъде зареждан с потенциал от до 170 kW. Задвижването е посредством задните колела, като то е поверено на електромотор с мощ от 204 конски сили и въртящ миг от 310 Нм.

Максималната скорост на придвижване на Volkswagen ID. Buzz е електронно лимитирана на 145 км/ч, а свободния пробег e до 423 километра.

Volkswagen ID. Buzz, който ще получи също по този начин и версия с дълга база, е с дължина от 4712 мм, височината е 1937 мм (1938 мм при версията ван), а ширината е 1985 мм.

При стандарнта настройка на седалките на пътническата версия на Volkswagen ID. Buzz, свободният товарен размер на електрическия автомобил е 1121 литра, а товарната предлага свободен размер от 3.9 куб.м.

При разпработката на интериора на Volkswagen ID. Buzz, екипът на марката е обърнал съществено внимание на еко-отговорното му осъществяване, като във вътрешността ще могат да бъдат открити още повече рециклирани материали.

Успоредно с това, ID. Buzz и ID. Buzz Cargo ще бъдат първите пазарни оферти на Volkswagen, навътре в които няма да участва естествена кожа.

ID. Buzz се предлага в седем съществени цветови осъществявания на екстериора, както и в четири двуцветни контрастни.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР