Успоредно с анонса за версията 2021 година на хитовата си ,

...
Успоредно с анонса за версията 2021 година
на хитовата си ,
Коментари Харесай

FORD обнови и FIESTA VAN

Успоредно с анонса за версията 2021 година на хитовата си , Ford разпространи подробности и за обновената версия на лекотоварната трансформация на модела- Fiesta Van.

С освежен дизайн на екстериора, ново диодно осъществяване на осветителната система с функционалност Glare-Free High Beam, при появата си на пазара първоначално на следващата година, Ford Fiesta Van ще се предлага и с хибридно EcoBoost Hybrid задвижване (125 конски сили), което обещава икономия на гориво от 13% при приложимост в градска среда.

"Нашият моден стилен ван сега изглежда още по-добре и е по-подготвен от когато и да било, помагайки на клиентите да промотират своя бизнес и карат с увереност в и отвън града ", коментира Брендън Лин, директро на подразделението Търговски коли на Ford Европа. "Системите за подкрепяне на управлението на новата Fiesta Van могат да направят работата на клиентите по-лесна, а електрифицираните задвижвания и Ford Pro следпродажбените услуги подпомагат развитието на бизнеса им "

Акцент при FIESTA VAN в осъществяване с бордовата система SYNC 3 с навигация е интернет свързаността, която обещава допълнителна функционалност под формата на опция за дистанционно заключване/отключване на вратите, проследяване, настоящо положение и позициониране, и други.

FIESTA VAN ще се предлага в две равнища на оборудване- базово Trend и Sport, като второто идва със 17-цолови джанти, понижено отстояние от пътя за по-агресивна визия, двуцветен противоположен интериор, възможност за осъществяване с 18-цолови джанти и други.

Товарният размер на лекотоварната версия на FIESTA 2021 0.93 куб.м, товароносимостта е 531 килограма, а в оборудването на колата могат да бъдат включени адаптивен круз контрол, автоматизирано задействане на спирачната система при положение на опасност и система за различаване на пътните знаци.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР