Успешен да е денят Ви с хороскопа на Марица! ОВЕН Това е

...
Успешен да е денят Ви с хороскопа на Марица!
ОВЕН
Това е
Коментари Харесай

Смели планове за Лъва, две зодии получават страхотна изненад...

Успешен да е денят Ви с хороскопа на " Марица "!

ОВЕН

Това е ден за смели и необикновени проекти. Благодарение на поддръжката на звездите, скоро ще осъществите концепциите си. Благоприятен е и за връзка. Лесно ще намирате метод към другите хора. Ще имате опция да се помирите с човек, с който сте се скарали.

ТЕЛЕЦ

Денят ще бъде доста претрупан. Едва ли ще можете да се концентрирайте единствено върху едно нещо. Много по-вероятно е да се наложи да се справите с няколко неща по едно и също време, като помагате и на тези, които се намират в сложна обстановка. Няма да ви бъде елементарно, само че ще се справите чудесно.

БЛИЗНАЦИ

Началото на деня ще бъде вдъхновяващо. Това е отлично време за другарство с другари и приятни срещи. Ще имате доста позитивни страсти и положителни вести няма да липсват. Можете да пазарувате, както за себе си, по този начин и за подарък за някого. Покупките ви ще се харесат.

РАК

Денят може да стартира с дребни недоразумения, само че не трябва да се притеснявате изключително за тях. Вероятни са несполучливи покупки, само че даже и тук не приказваме за обилни загуби. С течение на времето въздействието на позитивните трендове ще се усилва. Следобедът ще донесе приятни срещи и нови благоприятни условия. 

ЛЪВ

Опитайте се да не се карате с никого сутринта. Останалата част от деня ще е удобна. Ще получите непредвидени предложения, а някои от вас ще могат да посетят забавни места. Ярките усещания ще ви въодушевяват и от време на време ви оказват помощ да откриете нови гении в себе си.

ДЕВА

Сега е моментът, в който да извършите нещо потребно за другите. Обстоятелствата са удобни за това, тъй че не си губете времето. Ще съумеете да решите значими фамилни въпроси. Щастливи сте, че имате опция да се грижите за околните си. Следобедът е подобаващ за сантиментална среща.

ВЕЗНИ

Опитайте се да слушате интуицията си през днешния ден. Благодарение на нея ще може да се справите с това, което преди е изглеждало доста мъчно. Ще разберете къде сте били прави и къде сте бъркали. След това ще стане доста по-лесно да продължите напред. Вероятни са непредвидени визити.

СКОРПИОН

Началото на деня ще премине в блъсканица. Ще би трябвало да се справите с доста неща и няма да имате време да мислите умерено. Следобедът ще бъде изцяло друг - спокоен, потребен и прелестен. Няма значение какво ще решите да извършите - сигурно ще бъде забавно.

СТРЕЛЕЦ 

Този ден е цялостен с изненади. Очакват ви положителни вести и оферти, които на драго сърце ще приемете. Интересни хрумвания могат да се появят ненадейно. Всичко това ще ви въодушевява. Следобедът ще може да покажете на какво са способни. Ще съумеете да се справите с мъчно предизвикателство.

КОЗИРОГ

Благоприятен ден, съвършен за смяна. Няма значение дали имате проект за деяние авансово или взимате решения в придвижване. Звездите по този начин или другояче ще бъдат на ваша страна. Възможни са приходи от непредвидени източници. Не бързайте да харчите полученото. 

ВОДОЛЕЙ 

Страхотен ден за започване на нещо ново. Дори и да наподобява мъчно, нямате подозрения по отношение на триумфа. Познати ще ви оказват помощ на драго сърце. Помислете по какъв начин бихте могли да им благодарите - това сигурно ще ги зарадва. Изненада и признаци на внимание ще ви донесат доста позитивни страсти. 

РИБИ

Може да извършите доста потребни неща, освен за себе си, само че и за другите. Днес няма да стоите със скръстени ръце и няма да пропуснете нито една опция да извършите нещо забавно. Вероятни са необикновени срещи. Някои от вас ще се сприятелят с забавни хора. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР