Успехът с 1:0 над Англия запази 100%-ия актив на Белгия

...
Успехът с 1:0 над Англия запази 100%-ия актив на Белгия
Коментари Харесай

Фелайни: Англия е в по-лесния поток? Успех!

Успехът с 1:0 над Англия резервира 100%-ия актив на Белгия в груповата фаза на Мондиал 2018 и прати отбора на Роберто Мартинес против Япония на осминафиналите. Халфът Маруан Фелайни не е склонен с мнението, че “червените дяволи” са в по-трудния поток оттук насетне и посочи, че в шампионата към този момент няма слаби тимове.

“Мачът беше доста сложен, само че най-важното е, че постигнахме стремежи резултат. Англия е в по-лесен поток след загубата? Ами, искам им триумф! Истината е, че в директните елиминации няма слаби противници. Длъжни сме да демонстрираме какво умеем във всеки мач”, акцентира Фелайни.

“Нашият тим постоянно се стреми да побеждава. Амбицирани сме да стигнем оптимално надалеч в шампионата. Днес играхме добре и нека продължаваме в същия дух”, разяснява младата вяра Юри Тилеманс.

“Всеки идващ дуел ще е по-труден. Чувстваме се мощни като колектив и това ни дава убеденост. Трябва да запазим концентрацията си и нито за момент да не се отпускаме”, добави футболистът на Монако. Мондиал 2018 3 кръг, четвъртък 28 юни  Англия 0:1краен резулат  Белгия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР