Успехът на българските сериали е категоричен, а въздействието, което те

...
Успехът на българските сериали е категоричен, а въздействието, което те
Коментари Харесай

10 от най-горещите актьори в родните тв сериали

Успехът на българските сериали е безапелационен, а въздействието, което те имат върху родната аудитория в последно време е несъмнено.

„ Седем часа разлика “, „ Под прикритие “, „ Стъклен дом “, „ Домашен арест “, „ Отплата “ – това са единствено част от заглавията на родните продукции, които се трансфораха в обичани на феновете и станаха източник на доста вълнуващи моменти за всички пред екраните.

Разбира се, разказаните истории нямаше да са същите, в случай че не бяха огромните актьорски имена, само че до тях бързо се подредиха и новите гении, които с лекост отвориха вратите си към киното у нас. Ето 10 от най-горещите артисти в родните тв сериали.

1. Асен Блатечки

Публиката го познава от дълго време, само че последната роля, с която всеки понеделник влизаше в домовете ни, беше тази на Чичо Чарли от „ Стъклен дом “. Появи в сериала като неприятно момче и злопаметен чичо, само че последователно знакът плюс в облика му надви. Във финалния епизод от сериала Чарли даже изигра основна роля за хепи енда на останалите герои.

2. Иван Юруков

Юруков играе Андрей Лютов в „ Столичани допълнително “. Той е хубав, образован и сантиментален млад мъж за образец, не пие и не пуши, само че е емоционален и може да изпитва мощни усеща. Работи като фотограф в списание в Австралия и се завръща в България за първи път след седем години, с цел да кумува на сватбата на брат си Спас. Обстоятелствата обаче го принуждават да остане вкъщи повече, в сравнение с е възнамерявал.

3. Захари Бахаров

Актьорът Захари Бахаров се оказа най-хубавото от неприятните момчета на сериала „ Под прикритие “. Вече два сезона той влиза в ролята на Иво Андонов – гангстера интелектуалец, дясна ръка на един от шефовете на родната мафия Петър Туджаров-Джаро.

4. Орлин Павлов

Христо Манчев от сериала „ Отплата “ сподели на всички, че Орлин Павлов е отличен артист. Героят му среща Александър в пандиза, където е попаднал за две години. Двамата стават неразделни зад решетките. Дори когато излиза, Христо продължава да посещава Александър в пандиза. Пак той е и единственият, който го посреща в деня на излизането. Христо става главния състезател в проекта за компенсация на Александър.

5. Калин Врачански

Камен Касабов от сериала „ Стъклен дом “ е безконечният бунтовник, който като че ли не може да живее умерено, без да се бори за някаква идея. Прощават си с Димитър, Боряна става негова брачна половинка, има общ бизнес с татко си и той най-сетне се усеща задоволен и спокоен. Камен мина през всевъзможни премеждия и се трансформира в същински любим на публиката от началото до края на сериала.

6. Калин Сърменов

Михаил Михайлов-Милото – някогашен състезател, някогашна мутра и сегашен бизнесмен. Връзките му в подземния свят обаче не са прекратени, а маниерът му на правене на бизнес към момента припомня за предишното му. Милото е израснал с Таня Стоева и това прави връзката му със правосъдната власт изключително мощна.

7. Юлиан Вергов

Гледахме го като Николай Жеков в „ Стъклен дом “. Жеков е безсъвестен и манипулативен предприемач. Той е огромният състезател, мъжът, който би трябвало да успее непременно. Той вижда във всяка обстановка метод да завоюва. Непрестанният му блян към парите и властта му изиграва неприятна смешка и Николай заплаща със свободата си, а във финалния епизод на сериала и с живота си.

8. Филип Аврамов

Коцето от „ Домашен арест “ е някогашен моряк, а понастоящем – притежател на магазин за риба. Обстоятелствата го принуждават да заживее със фамилията си в дома на тъщата, което с течение на времето, стартира от ден на ден да му харесва. Много е сензитивен на тематика футбол, а целите му са положителното ястие, студената бира и персоналното успокоение.

9. Михаил Билалов

Брилянтен в ролята на Джаро, и в салдото сред нещо приблизително от класическо първеню и екстравагантен мафиот. Истинското име на Джаро е Петър Туджаров. Той е  необут на незаконна формация и една от най-влиятелните персони в подземния свят.

10. Тони Минасян

Роки Михайлов е синът на Милото в „ Седем часа разлика “. Въпреки агресивността си, той е положително момче. Роки е теоретичен, че единствения метод да реализира задачите си е посредством принуждение. Отношението на Милото към сина му е като към една от подчинените му мутри. Голямата му обич остава Мая и той побеснява, когато вижда какъв брой е влюбена в Тео.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР