Усмивката е най-важна за щастието! Тя е този малък божествен

...
Усмивката е най-важна за щастието! Тя е този малък божествен
Коментари Харесай

Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си

Усмивката е най-важна за щастието! Тя е този дребен възвишен подарък, който ни е даден, с цел да сме по-красиви. Изследване потвърждава, че дамите се усмихват към 50 пъти приблизително дневно, а мъжете единствено 8. С усмивката ние освен привличаме хората, само че подобряваме и здравето си.

Щастливи са всички, коити се усмихват, които посрещат деня радостни и радостни. Така животът върви по-гладко и по-слънчево.

Забързани в всекидневието, ние не обръщаме внимание на този малък жест – усмивката. Лицата ни са съществени, изражението – с напрежение и се усмихваме единствено при специфичен случай. Усмихнатите хора наподобяват решителни, печелят благосклонности и триумфи!

Какво тъкмо се случва с усмивката?

Чрез проучвания е потвърдено, че когато се усмихвате, активирате избрани групи мускули на лицето. Тези  мускули са свързани с страстите на щастието. Като се усмихвате, вие изпращате сигнали до определни прочувствени центрове в мозъка, с цел да посочите, че всичко е наред и се чувствате добре. С усмивката, вие казвате, че даже и сега да не сте радостен, това ще се промени.

Усмивката дава въодушевление, здраве и дълъг живот.

Тукк ще ви разкрием тайната по какъв начин да се усмихвате повече.

Защото усмивка е = на благополучие!

Ето 5 трика по какъв начин да запазите усмивката си:

Усмихнете се!

Още в този момент! Украсете лицето с една почтена, откровена усмивка, още до момента в който четете този текст! Това ще увеличи настроението ви. Дори една дребна усмивка е в положение да усъвършенства вашето прочувствено положение. Усмивка, когато се сещате за нещо доста красиво! Мислете за позитивни неща. За нещо, което доста ви харесва! Моменти на благополучие! За първата обич. За първата целувка. И се усмихвайте!

 Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си Снимка: https://www.pexels.com/

Направете увещание

Вече знаете какъв брой значимо е да се усмихвате. Не забравайте да си поставите знаци или увещание да се усмихвате. Това може да е алармата, звън на телефон, звуците на открито. Оставете си записка на хладилника, направете отметка в календара. И всякога се усмихвайте! Нека е по-често! Нека е от сърце! Предизвикайте се за това увещание:  при качване в колата, зелена светлина на светофара, човек, който се смее. Усмихвайте се постоянно, когато срещнете тези знаци по пътя денем.

 Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си Снимка: https://www.pexels.com/

Мотивирайте се

Когато говорите, се усмихвайте. Това основава доверие и притегля отсрещната страна. Така създавате положително усещане, вдъхвате религия, че могат да разчитат на вас. Забелязали ли сте, че от време на време може да „ уловите “ някоя усмивка до момента в който говорите по телефона? Усмихнатият човек постоянно се усеща!

 Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си Снимка: https://www.pexels.com/

Дишайте надълбоко

Когато се усмихвате, поемете надълбоко мирис и го задръжте. Така ще имате време да се порадвате на усмивката си. Тя ще понижи напрежението, ще задейства обособяване на хормони на щастието. Ще ви балансира и успокои.

Опитайте да се смеете

Усмивката е единствено началото на един инфекциозен смях. Открийте кое предизвикава вашия смях. Смеенето на глас наподобява на усмихването, основава страсти, които понижават напрежението и повдигат настроението. Намерете нещо, за което да се смеете всеки ден. Вицове, занимателни истории, комедии. Спомнете си за хора, които ви карат да се смеете.

 Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си Снимка: https://www.pexels.com/

Ако желаете да подобрите здравето си, пробвайте в продължение на една седмица да се „ усмихвате “ всеки ден. Опитайте всеки ден да си напомняте да се усмихвате и ще подобрите настроението си.

Следвайте тези елементарни стъпки и по този начин ще постигнете по-голямо благополучие и по-добро здраве.

 Щастливи – 5 лесни трика да запазим усмивката си

1/5 - (1 оценка)
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР