Условията, при които беше съставена четиричленната коалиция, се промениха след

...
Условията, при които беше съставена четиричленната коалиция, се промениха след
Коментари Харесай

Христо Иванов: „Газпром“ е геополитическо оръжие на Русия

Условията, при които беше формирана четиричленната коалиция, се трансформираха след началото на войната в Украйна. Предложението ни за обща коалиция с " Продължаваме Промяната " почива на разбирането да има политическа мощ, която да слага изискванията, а " не да се учи на чии червени линии да угажда ". Залогът е доста по-голям от социологически изследвания, сподели по бТВ съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

Надявам се идната седмица да има диалози с " Продължаваме Промяната ", сподели Иванов, представен от лупа.бг.

Трябва да чуем от служебното държавно управление и президента по какъв начин правят оценка това, че " Газпром " не е просто търговец, а е " геополитическо оръжие " на Русия. Желанието да се експлоатира енергийната тематика е съществено предизвикателство. Започва се с опити за плашене на хората, уточни Христо Иванов.

В България има дейни жители, които няма да чакат никой да ги провежда, излизат сами. Ако служебното държавно управление не застане на неутрална позиция по отношение на акцията и не обезпечи допустимо най-хубавите вероятни доставки за България, а се занимава с присъединяване в акцията и употребява разнообразни проблеми, ще има сериозна гражданска и политическа реакция в България, сподели във връзка на митинга от петък Иванов.

Очаква се от служебното държавно управление да е неутрално. Най-разумното държание е да се концентрира върху организирането на изборите и да не се намесва в политическия развой, съобщи още Христо Иванов и предложи " да се върнем " към предлагането за конституционна смяна за ограничение на правата на служебните кабинети.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР