усилено издирва двама затворници, които мистериозно са избягали в ранните

...
усилено издирва двама затворници, които мистериозно са избягали в ранните
Коментари Харесай

Мистериозно бягство на двама затворници от Претория

усилено търси двама пандизчии, които мистериозно са избягали в ранните часове от строго охранявано оборудване в столицата Претория, заяви представителят на службите, представен от Агенция Франс Прес.
Двамата бегълци се измъкнали преди зазоряване от пандиза Кгоси Мампуру II, където са държани хора като параолимпийския състезател Оскар Писториус и водачът на отряда на гибелта на апартейда Юджийн де Кок, с прякор " Първично зло ".
Местните медии оповестяват, че, като са пробили дупка в стената на килията си. В изказване представителят на изправителните служби Сингабако Нксумало разпознава двамата като Табо Закариа Муямбо от Мозамбик, който излежава доживотна присъда по 21 обвинявания за разнообразни закононарушения, в това число обезчестяване и похищение, дружно със зимбабвиеца Йоханес Чауке,, който излежава 20 години за закононарушения, свързани с кражби.
 900 нарушители и терористи избягаха от затвор в Конго 900 нарушители и терористи избягаха от затвор в Конго
Бойци от терористичната формация Алианс на демократичните сили нападнаха затвор, отвориха всички килии и освободиха пандизчиите. Пов...
Говорителят отхвърли да разяснява детайлности за бягството от на пръв взор добре охранявания затвор.. Но той удостовери пред AФП, че вътре в килията е открит чук и е открита дребна дупка високо на стената.
Вестник Sowetan твърди, че пандизчии са удостоверили пред редакцията, че избягалите са употребявали изострен предмет, за който се счита, че е откраднат от работилницата на пандиза, с цел да прокопаят дупка в стената на килията си. Снимки, оповестени в медията, демонстрират забележима дупка, изкопана в стена, за която се твърди, че е употребена за бягството.
Междувременно стартира вътрешно следствие на мистериозното бягство.
С бесилката в Кгоси Мампуру, известно като място за смъртно наказване по време на апартейда в Южна Африка, е единственото място в страната, където се правят изтезания.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР