Урологичното отделение на МБАЛ – Пазарджик организира безплатни прегледи във

...
Урологичното отделение на МБАЛ – Пазарджик организира безплатни прегледи във
Коментари Харесай

МБАЛ – Пазарджик с безплатни урологични прегледи

Урологичното поделение на МБАЛ – Пазарджик провежда безвъзмездни прегледи по отношение на отбелязването на Световния месец за битка с рака на простатата и интернационалната самодейност Movember. Профилактичните прегледи ще се правят от началника на отделението доктор Стоил Томов и неговия екип, оповестяват от болничното заведение.

Консултациите ще започват на следващия ден, на 22 ноември, и ще се организират по график в Отделението по урология на лечебното заведение.

На 22 и 23 ноември прегледите ще са от 12 до 16 ч., на 27 и 28 ноември – от 13 до 16 ч., а на 29 и 30 ноември – от 12 до 16 ч.

За прегледите не се изискват посоки от персоналните лекари, искащите да се прегледат при експертите от отделението не би трябвало да си записват и прелиминарен час, а да отидат на място в лечебното заведение.

„ За втора поредна година поддържаме самодейността, отдадена на мъжкото здраве. Профилактичните прегледи за карцином на простатата са доста значими за мъжете над 45 година Заболяването е лечимо, в случай че е намерено в ранен етап. В началната си фаза на развиване заболяването протича без никакви недоволства, по тази причина профилактиката е доста значима, с цел да се диагностицира в точния момент “, съобщи доктор Томов. Той подсети на пациентите, че 1 час преди да дойдат на обзор би трябвало да са изпили 1 литър вода.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР