Urban Table яко се рекламира във Фейса с някакви ресторантски

...
Urban Table яко се рекламира във Фейса с някакви ресторантски
Коментари Харесай

И ДА, И НЕ! Urban Table е малко прехвалена

Urban Table крепко се популяризира във Фейса с някакви ресторантски награди. И в действителност е фешън заведение. Разбира се, най-хубавият сезон за него ще стартира с края на студеното време, тъй като е ситуирано посред прелестния парк Заимов в сърцето на София – една зона, която мнозина от нас рядко се сещат да посещават, а е извънредно приятна.

Да не приказваме, че близо е ресторантският хъб по Сан Стефано – Оборище – Шипка – огромен регион чак до Българска национална телевизия и мола против нея. Urban Table първо прави усещане с дизайна, който е придирчив като цялата идея на заведението – и интериорна, и кулинарна и информационна.

Честно казано, не е нещо изключително, макар някои положителни хрумвания, пък и към този момент е малко демоде за тези, които постоянно пътуват. Кухнята прави усещане с автентичност, само че на усет нещата не са толкоз приповдигнати, както сами опитахме. Интересна ни се видя Urban баницата – кошничка от фини кори, в която е пльокнато нещо като заряд за обичайна българска манджа.

Не ни хареса кебапът, който не беше на равнище нито като месо, нито като подготвяне. От морските блага нямаше недоволства. Десертите са малко грубовати при претенциите на заведението. А по този мотив е значимо да се каже - изумлението на келнерките от това, че знаем какво е мача, напряко ни шокира – приказва за цялостна липса на ъпдейт! Да не кажем на професионална просвета и информационни умения.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР