Ураганът "Майкъл" е нанесъл катастрофални щети на американската военна база

...
Ураганът "Майкъл" е нанесъл катастрофални щети на американската военна база
Коментари Харесай

Майкъл нанесе катастрофални щети на американската военна база Тиндал във Флорида

Ураганът "Майкъл " е нанесъл пагубни вреди на американската военна база "Тиндал " във Флорида, написа на страницата на военния обект в обществената мрежа „ Facebook “, представена от TACC.

По-рано съвсем целият личен състав въз основата "Тиндал ", разположенa покрай град Панама Сити, е бил евакуиран заради приближаването на урагана. Както се споделя в информацията, личният състав на профилираните служби, занимаващи се с елиминирането на последствията от бедствието, и управлението въз основата са се срещнали със положението на обекта от въздуха, отбелязвайки, че е претърпял "широкомащабни пагубни вреди ".
Както беше маркирано, всички домове в базата, където живее личният състав и членовете на фамилиите им, са били подложени на обилни вреди. "Зоната на стоянките и зоните за техническо обслужване на самолетите са опустошени ", се споделя в изказването. "Всички здания са получили съществени вреди ". В допълнение, ураганът "напълно е унищожил " пристанището въз основата и постройките, ситуирани там. Базата остава затворена до второ разпореждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР