Ураганът Харви се оказа най-силната буря удряла САЩ в последните

...
Ураганът Харви се оказа най-силната буря удряла САЩ в последните
Коментари Харесай

Ураганът унищожи над 500 хиляди автомобила в Тексас

Ураганът Харви се оказа най-силната стихия удряла Съединени американски щати в последните 12 години. Най-пострадали са щатите Тексас и Луизиана, като десетки даже починаха. Четвъртият по величина град в страната Хюстън пък се оказа под вода след съпътстващите пори и наводнения.

Но бурята има и един различен аспект, в материално отношение. Само за ден над 500 хиляди автомобила в Тексас бяха унищожени оповестява „ Си Ен Би Си ". Това обаче е броя на тези, които са тотална вреда и не подлежат на възобновяване.

Експерти от в този момент предизвестяват, че част от колите, които бяха наранени от урагана, само че към момента са в придвижване, напълно скоро ше се появят в продажба на вторичния пазар. Такава наклонност се следи при всяко огромно естествено злополучие. Собствениците на колите избират да не влагат средства в съществени поправки и гледат по-бързо да се отърват от транспортните си средства.

Именно Тексас е един щатите с най-вече коли на семейство и даже на глава от популацията, тъй че се чака напълно скоро пазарът на коли втора ръка да бъде засипан от нови оферти.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР