Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева

...
Управляващият директор на Международния валутен фонд Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева
Коментари Харесай

Кристалина Георгиева участва в дискусия за последиците от COVID пандемията в Европа

Управляващият шеф на Международния валутен фонд Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение ще взе участие по-късно през днешния ден в онлайн панелна полемика, отдадена на последствията от пандемията от COVID-19 в Европа и структурното и стабилно възобновяване след рецесията.

Миналата седмица по време на виртуална среща с представители на американската комерсиална камара Кристалина Георгиева  Кристалина Георгиева Кристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си обучение съобщи, че урокът от пандемията е, че не трябва да се възпира международната търговия и съдействие.

"Масовите блокади не би трябвало да доведат до всеобщ протекционизъм, тъй като в случай че се случи това ще бъдем по-бедни и разноските ще набъбнат ", съобщи тя и добави: "Компаниите, които са ангажирани с устойчивото развиване и приобщаващия напредък, като цяло се показват по-добре. "

Кристалина Георгиева: Много е евентуално МВФ да намали още прогнозата за растежа поради по-тежките последствия от ковид

Очаква се в идващия си отчет, който ще излезе на 24 юни, фондът да намали прогнозата си от 3% стесняване на международния БВП през 2020-а. Според прогнозите на институцията най-тежко наранени в Европа ще бъдат Гърция, Италия и Испания.

"Европейците приказват за трансгранични вземания, с цел да опазят промишленостите си от тези, които не одобряват насериозно ограниченията за запазване на климата. Това би основало още една опция за в действителност скъпото - отворената и приобщаваща търговия ", предизвести ръководещият шеф на Международния валутен фонд.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР