Управляващите се събраха на среднощен коалиционен съвет късно снощи. Основните

...
Управляващите се събраха на среднощен коалиционен съвет късно снощи. Основните
Коментари Харесай

Какви са резултатите от коалиционния съвет?

Управляващите се събраха на среднощен съдружен съвет късно нощес. Основните тематики - актуализацията на бюджета и Плана за възобновяване и резистентност. Повече информация за резултатите се чака да излезе през днешния ден. Ето какво споделиха преди да влязат на съвета Владислав Панев от " Демократична България " и Станислав Балабанов от Има Такъв Народ, представени от Българска национална телевизия.

" Доколкото разбрахме днешната среща ще е на тематика Планът за възобновяване и резистентност защото, с цел да тръгнат средствата от Европейския съюз, разбрахме, че Народното събрание до края на годината би трябвало да осъществя редица законопроекти, като юридическа гаранция за тези средства. Така че може би довечера диалогът ще е по-скоро експертен ", съобщи Станислав Балабанов от " ИТН ".

" Следващата седмица би трябвало да бъде импортиран в Народното събрание обновеният бюджет, това е работа на Министерския съвет, уповавам се да съумеят, доколкото антикризисните ограничения са съгласувани сред съдружните сътрудници още преди няколко седмици, ние ги обявихме тъй че не виждам проблем в това ", добави Владислав Панев от " Демократична България ".

От " Демократична България " и Има Такъв Народ не чакат да има разногласия най-малко във връзка с измененията в държавния бюджет, свързани с увеличението на пенсиите и антикризисните ограничения.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР