Управляващата сглобка и нейният манастирски съвет с любезното съдействие на

...
Управляващата сглобка и нейният манастирски съвет с любезното съдействие на
Коментари Харесай

ИТН: От „Манастирският съвет” правят, каквото си искат, не питат опозицията за нищо

Управляващата сглобка и нейният " манастирски съвет " с общителното подпомагане на ГЕРБ и късата патерица на Движение за права и свободи пристигнаха на власт и се вижда единствено едно - никой не пита опозицията за нищо. Това обвиняване направи от парламентарната естрада в декларация от името на ИНТ депутатът от Има Такъв Народ Ивайло Вълчев, написа " 24 часа ".

Според него от първия си ден в 49-то Народно заседание Има Такъв Народ казвали единствено истината за това какво се случва в Народното събрание. Той се разгневи, че новата конституция се написа по кабинети и никой не пита нито по кое време да е националният празник, какъв да е основен прокурор, президентът да назначава ли служебни държавни управления. " Не желаят да ни питат и за законите по Плана за възобновяване и резистентност, не желаят да ни питат дали да си отпускат пари във свои компании, не желаят да ни питат дали да внасяме зърно от Украйна или не ", сподели Вълчев.

Правят, каквото си желаят и по тази причина от през днешния ден България е блокирана от земеделците, съобщи депутатът. Вълчев напомни по какъв начин министър председателят акад. Николай Денков назова терористи зърнопроизводителите, заплашващи с митинги.

" Възраждане " също излязоха с декларация, в която се стопираха на проблемите в българската енергетика и неизпълнените обещания към чиновниците в " Марица- Изток ". Те анонсираха митинг на миньорите и енергетиците. Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пък повтори думите си от парламентарните коридори и рецензиите си към министър Тагарев за обстановката с мината край Тюленово, както и неуместните дейности по обезвреждането й.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР