Управляващата партия ГЕРБ предлага спиране на държавните субсидии за политическите

...
Управляващата партия ГЕРБ предлага спиране на държавните субсидии за политическите
Коментари Харесай

ГЕРБ предлага спиране на субсидиите за партиите по време на извънредното положение

Управляващата партия ГЕРБ предлага прекъсване на държавните дотации за политическите партии по време на изключителното състояние, а икономисаните средства да се разходват единствено за битка с Covid-19 и лекуване на инфектирани лица.

Това заяви късно в събота вечер във фейсбук националният представител Десислава Атанасова.

Това и други оферти за промени в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключително състояние са импортирани от ПГ на ГЕРБ за неделното съвещание на парламентарната Комисия по правни въпроси, което е планувано за 11 часа.

В дневния ред на съвещанието е второто четене на измененията в Закона за ограниченията и дейностите по време на изключителното състояние, оповестено с решение на Народното събрание от 13 март.

От ГЕРБ оферират още при веселба за заплащане на отговорности на частноправни субекти, длъжниците по контракти за заем, лизинг и други форми на финансиране, предоставени от банки и други кредитни институции да не се начисляват лихви за веселба и неустойки, а задължението да не може да бъде предварително изискуемо, както и да не може да се изземват движимости на длъжниците, показва Атанасова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР