Управляващата Консервативна партия на Великобритания отстрани един от своите депутати,

...
Управляващата Консервативна партия на Великобритания отстрани един от своите депутати,
Коментари Харесай

Британските консерватори отстраниха депутат за злоупотреби със средства

Управляващата Консервативна партия на Англия в профил един от своите депутати, до момента в който той е разследван по обвинявания, че е злоупотребил със средства за акцията , сподели в четвъртък представител на ръководителя на партийната дисциплинираност на консерваторите, представен от Ройтерс.

Вестник " Таймс " заяви, че Марк Мензис твърди, че е изискал от някогашния си управител на акцията хиляди лири, с цел да заплати на " неприятни хора ", които съгласно него са го задържали през нощта в апартамент и по-късно двамата са употребявали средства от акцията, с цел да възстановят разноските.

Вестникът сподели, че Консервативната партия е била известена за обвиняванията през януари.

Офисът на Мензис не отговори неотложно на искане за коментар, само че Times твърди, че от офиса му изрично обвиняванията, заявявайки, че " изцяло са спазени всички правила за обявление ".

" След диалог с депутата, отговарящ за партийната дисциплинираност, Марк Мензис се съгласи да се откаже от мястото си в групата в очакване на резултата от следствието ", сподели представителят, имайки поради неговото премахване, което значи, че би трябвало да седи към този момент в Народното събрание като самостоятелен народен представител.

Обвиненията против Мензис са следващ удар за премиера Риши Сунак, чиято партия в изследванията на публичното мнение преди националните избори, предстоящи по-късно тази година.По-рано този месец различен народен представител от Консервативната партия напусна партията, откакто призна, че е предал персоналните телефонни номера на свои сътрудници на някого, който е срещнал в приложение за запознанства .
 Англия няма да организира парламентарните избори на 2 май
Англия няма да организира парламентарните избори на 2 май

Това е датата, на която се организира локалният вот
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР