Управляващата коалиция най-вероятно ще се превърне в предизборна, нека си

...
Управляващата коалиция най-вероятно ще се превърне в предизборна, нека си
Коментари Харесай

Райчев: Лешоядите по време на война не забогатяват от трупове

Управляващата коалиция най-вероятно ще се трансформира в предизборна, дано си го кажем Ще се опитат да реализират оптималното и най-вероятно ще завоюват тези избори. През изтеклата година рейтингът на Борисов доближи 60% през април - това беше немислимо, победи президента. После се срина и през август изглеждаше, че Борисов е завършил. Те самите смятаха да слизат от власт. Оцеляха на косъм. Сега е реализирана някаква междинна непоклатимост. Имат всички действителни шансове отново да са номер 1.
Това съобщи пред bTV социологът Андрей Райчев.

Проблем съгласно него е фактът, че сега няма огромна партия у нас. Има дребни и междинни партии, които най-вероятно ще образуват бъдещия парламент. Движение за права и свободи обаче ще се трансформира в незаобиколим фактор, счита Райчев.

" Доган за пръв път няма вътрешна конкуренция. Турция престана да му основава проблеми. Всички партии се изредиха да го поздравяват. Ердоган не загатна името на Доган, само че по какъв начин да го направи, като той го назовава " деспот "? Само " сатрап " не му е споделил... Ердоган направи обреден реверанс на собствен зложелател. Ще се демонтира Местан. Турция ще поддържа тези. Това значи, че Движение за права и свободи може още веднъж да се появи като мощна партия. Ако пресече 400 хиляди гласа, това ще е друга обстановка и ще партията ще бъде покрай това да се трансформира в незаобиколим фактор ", счита социологът.

Според социологът ще се стигне до вид, в който няма да може да се направи постоянен кабинет и ще има сделка за пай мандат.

" 99% съм сигурен, че позата на ГЕРБ ще бъде “ние всичко оправихме, в този момент управлявайте ", счита Райчев.

" Тази година беше най-изненадващата от 89-та насам. Тя по този начин друсаше... ", уточни още социологът.

" Лешоядите по време на войната не забогатяват от трупове. Това са някакви дребни мародери. Светът губи ужасно. Не сме стигнали до края на тази история и няма смисъл да гадаем за свят, който следва ", добави още той във връзка пандемията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР