Управлението за гражданска авиация на Великобритания (CAA) официално забрани да

...
Управлението за гражданска авиация на Великобритания (CAA) официално забрани да
Коментари Харесай

Без дронове над замъка Уиндзор за сватбата на Меган и Хари

Управлението за гражданска авиация на Англия (CAA) публично забрани да бъдат пускани дронове над замъка Уиндзор и покрайнината на 19 май, когато ще бъде сватбата на принц Хари и Меган Маркъл , както и на идващия ден, написа в. " Дейли експрес ".
 

" Нейно Величество беше известена, че е поискано ограничаване за дронове над замъка в деня на сватбата и даде своето утвърждение ", споделя неназован дворцов източник.

Според възбраната летателни апарати, включително и дронове, не могат да прелитат на височина под 2500 фута (1 фут - 30,48 см) над замъка Уиндзор и в непосредствена непосредственост в деня на сватбата. Ограничението важи и за идващия ден.
 

 
 Gulliver/Getty Images

Полицията на долината на Темза , която дава отговор за сигурността , ще разчита и на обществеността да следи за евентуални извършители , които ръководят дронове в деня на сватбата.
 
Органите на реда насочат апел към десетките хиляди хора , които се чакат в огромния ден, да бъдат бдителни и да подават навременни сигнали , в случай че виждат излитащи дронове.
 

 
От полицията се притесняват, че дребните безпилотни апарати могат да бъдат употребявани от папараци , опитващи се да снимат сватбеното шествие по улиците на Уиндзор.
 
 Gulliver/Getty Images

Съществува и заплаха при съществуването на повече дронове те да се сблъскат, да паднат и да наранят кралската двойка или присъстващите. Малките апарати съставляват опасност и за полицейските хеликоптери . Забраната за идващия ден цели да предотврати членове на кралското семейство или техни посетители да бъдат снимани след края на сватбените празненства.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР