Управлението върви в правилна посока. Има увеличение на доходите, което

...
Управлението върви в правилна посока. Има увеличение на доходите, което
Коментари Харесай

Депутат от ВМРО: Управлението върви в правилна посока

Управлението върви в вярна посока. Има нарастване на приходите, което е консенсусна политика и на ГЕРБ, и на Обединените патриоти. Това съобщи в предаването “Още от деня ” по Българска национална телевизия заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Искрен Веселинов. По отношение на увеличаването на цената на естествения газ Веселинов уточни, че българската страна не е в положение да дефинира борсовите цени на пазара, написа novini.bg.

,,За мен това е една добре готова политическа провокация. По този метод се осветли фигурата на видния хидроинженер. В последна сметка това е политическа мощ, натоварена с най-вече корупционни практики. Тепърва ще се разнищва този сюжет``, изясни Веселинов във връзка със закупуването на мажоритарните акции на Топлоелектрическа централа " Варна " от Ахмед Доган.

,,Държавите би трябвало да запазят своя народен суверенитет. Самата процедура е извънредно порочна. Това е преднамереност, даже бих споделил първи идеологически конфликт в Европейския съюз. Всичко това са безпринципни и недоказани твърдения``, разяснява депутатът обтегнатите връзки сред Брюксел и Унгария.

,,Искаме да се резервира обичайният образ на християнска Европа. Има съвещание на Министерски съвет, на който е бил подложен въпросът и държавното управление е упълномощило задача да се изготви позиция, която да отбрани Унгария``, уточни още той.

,,Идеологическият спор за политиката на Европа занапред стартира. Либералния консенсус ще бъде съществено разтърсен на Евроизборите``, заключи зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР