Управлението, политиците въобще, носят огромна вина за геометричната прогресия на

...
Управлението, политиците въобще, носят огромна вина за геометричната прогресия на
Коментари Харесай

Само пред Фрог д-р Гълъбова: Политиците носят вина за увеличаването на психопатите

Управлението, политиците изобщо, носят голяма виновност за геометричната градация на психопатите, социопатите, убиващи и самоубиващи се, разяснява пред Фрог нюз психиатърът доктор Цветеслава Гълъбова. Тя е шеф на психоболницата „ Св.Иван Рилски ” в Курило.
Годината започва с шокиращи убийства и самоубийства у нас. Те са свързани освен с влошеното психологично здраве на нацията у нас. Чета мнения, че шесторното ликвидиране в Нови Искър не би могло да бъде осъществено от един човек. За страдание може. Разбирам, че това мъчно се приема от естествения човек. Но от време на време в ъгълчетата на човешката душа са заровени страшни демони.

Скъсаните връзки сред народ и ръководство, несъмнено са част от тези проблеми. Хората у нас от дълго време изгубиха почитание и доверие към институциите, само че в последно време пък напълно не им имат вяра. Затова и някои минават към директна разпра и правосъдие.

Как ще се държи народът, какво държание ще имат жителите, най-много зависи от организацията, разпоредбите и изискванията, които управниците основават.

И като жител и като експерт в своята област няма да дам висока оценка за ГЕРБ и Оперативна програма. За разлика от управниците, аз вървя измежду хората и виждам по какъв начин живеят те и какви са им проблемите.

Прогресивното обедняване измежду тях води до бедност, оскотяване и деморализира индивида. Същевременно те виждат пък по какъв начин прогресивно се обогатяват всички, които се допрян до властта. Това основава не просто разлика, а бездна сред народ и ръководство.

Следствието и съда ще решат дали един или повече са убийците, дали са тъкмо посочените от Министерство на вътрешните работи, също. Аз съм безапелационна обаче, че който и да го е направил, е умопобъркан. А психопатите не са категоризирани като заболели хора. Безчувствени към болките на другите, не се преценяват с никой различен, не се вписват в обществото по най-различни аргументи. Те могат да носят наказателна отговорност.

Като общество би трябвало да се погрижим още от ранна детска възраст индивидите да не израстват като психопатни персони. Също по този начин, не трябва да имаме никаква толерантност към хора, склонни към психопатия и социопатия. Вижте по какъв начин поддържат връзка политиците между тях, какъв им е речника – те носят голяма виновност за характеровите деформации на доста българи. И когато разрухата потегля от горната страна, надолу какво да чакаме?!
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР