Управлението е стабилно. Ние постигаме, това което сме начертали като

...
Управлението е стабилно. Ние постигаме, това което сме начертали като
Коментари Харесай

Николина Ангелкова: Витоша има огромен потенциал, който не се използва

Управлението е устойчиво. Ние реализираме, това което сме начертали като цели. Всичко реализирано е допълнително и в интерес на обществото. Решават се наболелите проблеми в обществото. Това сподели министърът на туризма Николина Ангелкова в ефира на БТВ.

Тя разяснява държанието на вицепремиера Валери Симеонов. „ Не очаквайте да го защитя. Недопустимо е да има такива изявления по адрес на майките на деца с увреждания. Те са героини. Много е мъчно да гледаш дете с увреждане. Оставката е персонален акт и той носи отговорност за дейностите си. За мен е значимо да продължим да изпълняваме поетите задължения към хората “, акцентира тя.

Ангелкова добави, че работят интензивно в посока да се подсигурява досегаемост до морския плаж за хората с увреждания.

„ 5,5 млн. са задграничните туристи, посетили страната ни. Това ни слага на водещо място като туристическа дестинация. Освен да създадем спомагателни туристически направления, вършим предварителна реклама, с цел да насочим вниманието. В Стара планина има извънредно огромни благоприятни условия за туризъм “, акцентира тя.

По отношение на инфраструктурата на Витоша, Ангелкова сподели: "Искаме да се обезпечи оптимален достъп на софиянци до Витоша. Планът за ръководство на Витоша би трябвало да бъде изменен, само че единствено с цел да се подобрят лифтовете, които съществуват. Тя изключи да се планува строителство в планината и увери, че контролът е извънредно повишен. Няма да се допусне сходно нещо. Това е една планина с голям капацитет, който не се употребява ", сподели министърът на туризма.







Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР