Управителят на КОЦ-Враца д-р Григор Томов и част от екипа

...
Управителят на КОЦ-Враца д-р Григор Томов и част от екипа
Коментари Харесай

Д-р Григор Томов и част от екипа на КОЦ-Враца засадиха 30 дръвчета /снимки/

Управителят на КОЦ-Враца доктор Григор Томов и част от екипа на лечебното заведение засадиха през днешния ден 30 дървета. Те са от сорта липа и цер, както и 10 декоративни храста. Дръвчетата бяха са посадени в двора на поликлиниката.
В самодейността, която е част от акцията на кмета Калин Каменов “Да пуснем корени в България ”, се включиха и жители от Враца и Ботевград, обезпечили залесителния материал.
Комплексният онкологичен център е едно от най-съвременните лечебни заведения на територията на цяла България, осигуряващо цялостния цикъл на диагностика, лекуване и профилактика на пациенти с онкологични болести.
Здравното заведение интензивно се включва в разнообразни обществени и екологични начинания, а неговият екип взе участие регулярно в публично значими дела.
“Екипът на КОЦ- Враца по традиция взе участие във всички публично значими начинания, свързани с възстановяване на околната среда.
За нас е от огромно значение с изключение на сполучливата диагностика и лекуване на пациентите, да бъде обезпечена и подобаваща среда за отмора, отговаряща на европейските стандарти. Нашето лечебно заведение има и обществена, публично виновна функционалност.
Неслучайно избрахме днешния ден, с цел да се включим в самодейността на кмета Калин Каменов “Да пуснем корени в България ”.
Ще се радваме, в случай че дадем образец и на наши сътрудници, както и на още жители на Враца да ни последват.
На прага на един от най-светлите празници – Възкресение Христово, поисквам от сърце на жителите на Видин, Враца и Монтана да бъдат здрави, да пазят вярата в сърцата си и да правят положителни каузи ”, сподели шефът на КОЦ-Враца доктор Григор Томов.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР