Управителят на Федералния резерв Кристофър Уолър подчерта днес предпочитанията си

...
Управителят на Федералния резерв Кристофър Уолър подчерта днес предпочитанията си
Коментари Харесай

Топ 3 признака, че САЩ е в рецесия

Управителят на Федералния запас Кристофър Уолър акцентира през днешния ден желанията си за опазване на по-високи лихвени проценти за нескончаем интервал от време.

Той означи , че ще се нуждае от още няколко месеца с удобни данни за инфлацията, преди да обмисли понижаване на лихвите. Кевин Ман, основен капиталов шеф в Hennion & Walsh, се причисли към Market Domination, с цел да разиска бъдещите дейности на Федералния запас и три знака за идна икономическа криза.

Ман предизвести: „. “ Той посочи няколко знака за криза: закъснение на растежа на Брутният вътрешен продукт през първото тримесечие до 1.6%, спад на потребителските настройки до най-ниската им точка от юли 2022 година насам, възходяща безработица и понижени потребителски разноски заради високите равнища на дълга.

Що се отнася до бъдещето на пазара (DJIA, S&P 500, Nasdaq), Ман означи, че той може би е бил прекомерно оптимистичен през тази година, приемайки, че Федералният запас ще реализира съвършено меко приземяване. Той допусна, че към момента не сме стигнали до такава степен, само че предвижда, че и акциите, и облигациите ще извлекат изгода, откакто се случи първото намаляване на лихвите.

[readmore id= ”108009″

Инвеститорите останаха спокойни след продължаващия коментар на Федералния запас за „ “.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР