Управителят на дружеството ДЗЗД Колежа Илиян Филипов е внесъл официално

...
Управителят на дружеството ДЗЗД Колежа Илиян Филипов е внесъл официално
Коментари Харесай

Илиян Филипов към кмета на Пловдив: Непрепоръчително е мачът с Унгария да се играе на Колежа

Управителят на сдружението " ДЗЗД Колежа " Илиян Филипов е внесъл публично писмо до кмета на града Костадин Димитров по отношение на плануванаъа футболна среща на националния тим на България с Унгария на 16 ноември на стадион " Христо Ботев ".
Прочетете още
„ С писмото уведомихме община Пловдив, че провеждането на футболни срещи и други събития на стадион " Христо Ботев " в интервала 13.11.2023 - 20.11.2023 година е НЕПРЕПОРЪЧИТЕЛНО, заради монтажни действия на тежки детайли от козирката и " ДЗЗД Колежа " не може да подсигурява сигурността на строителната площадка и прилежащата външна инфраструктура и паркинг. " ДЗЗД Колежа " е съобразил графика на строителните действия напълно с програмата на ПФК " Ботев ". ”, написа в страницата на една от компаниите в консорциума ПИМК.

В писмото е записано, че стадионът към момента не дава отговор условията на UEFА за провеждането на футболни срещи от подобен диаметър. Също по този начин, в случай че това мнение не бъде взето поради, ще се забави построяването на стадиона, също така ще се наложи и спомагателни разноски.

Ето и писмото:





 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР