Управителният съвет ще дискутира във вторник за евентуалното продължаване на

...
Управителният съвет ще дискутира във вторник за евентуалното продължаване на
Коментари Харесай

УС решава във вторник за договора на Лоренцо Мичели

Управителният съвет ще дискутира във вторник за възможното продължение на контракта на Лоренцо Мичели. Италианецът води от началото на годината женския народен тим. Треньорската комисия ще даде мнение за работата на Мичели. Под негово управление България резервира мястото си в Лигата на нациите. В момента италианецът е треньор и на гръцкия Олимпиакос.

Ето целият дневен ред на съвещанието на УС, което ще стартира на 20 декември от 11 ч в парк хотел „ Москва “.

1. Утвърждаване на годишен изчерпателен доклад /с приложени към него доклади на треньорите и лекарите на отборите/ по Направление 1 и Направление 2 към контракта с ММС.

2. Разглеждане на мнението на Треньорската комисия по отношение на работата на старши треньора на народен тим - дами и разискване на възможното продължение на контракта му.

3. Разглеждане на оставката на старши треньора на народен тим – мъже под 19 година и избор на нов старши треньор на националния тим в тази възрастова група.

4. Вземане на решение за издаване на 2 броя кредитни карти от Уникредит Булбанк.

5. Отчет на Давид Давидов по отношение на инициирани през 2022 година планове на КДЮВ и настояща информация за тях.

6. Разни.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР