Управителният съвет на ФК ще проведе заседание в понеделник, 11

...
Управителният съвет на ФК ще проведе заседание в понеделник, 11
Коментари Харесай

В понеделник решават бъдещето на Добруджа

Управителният съвет на ФК ще организира съвещание в понеделник, 11 януари. Решенията на тази среща ще дефинират посоката, в която ще продължи футболният клуб.

Очаква се на съвещанието да бъде планувано общо заседание, на което да бъде изменен съставът на УС. В подобен случай основният управител ще продължи работата си в клуба, като с него ще се резервира и главната част от първия тим.

Ако обаче членовете на УС решат, че не е нужно Общо заседание и управлението може да продължи активността си, то Управителният съвет би трябвало да избере и нов треньор, защото Петров няколко пъти съобщи изрично, че няма да работи повече, в случай че актуалното управление продължи в същия състав и по същия метод.

Положителна вест за последователите на Добруджа все още е, че Светослав Петров е в Добрич и ще изведе тима на следващия ден на първата подготовка за новата година.

Днес Петров организира среща с кмета на Добрич, на която кметът удостовери поетите от Община Добрич задължения към футбола в града. И двамата благодариха на досегашното управление на Добруджа, само че са безапелационни, че е нужна смяна в състава на УС.

След срещата в общината, Светослав Петров заяви за медийна група „ Добруджа “, че на следващия ден той ще изведе тима за първа подготовка, тъй като към момента има настоящ контракт. Имам задължения към футболистите и почитателите, по тази причина ще бъда на стадиона, до момента в който се вземат някакви по-сериозни ограничения, съобщи той. На този стадий напускащите са двама – халфът и вратарят, които минават в „ Септември “ (София). Голяма част от останалите съществени играчи се чака да стартират подготовка с „ Добруджа “, само че към този момент имат предложения от други тимове и в случай че обстановката в Добрич не се усъвършенства бързо, също ще изоставен, изясни Светослав Петров. При това състояние под въпрос са контрактуваните контроли с тимовете от елита – „ Локомотив “ (Пловдив), „ “ и „ Ботев “ (Враца).

„ За да остана, желая да работя с хора, които съблюдават поетите задължения. Най-лошото във футбола е неналичието на обмисляне и неяснотата “, съобщи Светослав Петров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР