Бившият играч на ЦСКА Красимир Чомаков сподели пред Мач Телеграф

...
Бившият играч на ЦСКА Красимир Чомаков сподели пред Мач Телеграф
Коментари Харесай

Чомаков: Някои хора бързо забравиха колко много направи Гриша Ганчев за ЦСКА

Бившият състезател на ЦСКА Красимир Чомаков показа пред " Мач Телеграф " мнението си за отпадането на ЦСКА от Ботев Пд за Купата на България след общ резултат 0:3. Той разяснява и промяната на собствеността при столичния гранд.

" За страдание това е следващ нулев сезон. Не чаках загубата от Ботев Пд. Мисля, че в случай че през първото полувреме ЦСКА беше осъществил ситуациите си трябваше до почивката да е 3:1 за " алените ". Не се случи! Не съумяха да материализират обстановките пред противниковата врата и в последна сметка Ботев Пд е на край за Купата на България. Те съумяха да вкарат в края на мача и там някъде срещата завърши, откакто стана 3:0 общият резултат. Аз съм на мнение, че ще е добре да се гласоподава доверие на Стамен Белчев и той да води тима и след края на сезона. Не знам новите притежатели с какви планове и визии за развиването идват, само че несъмнено на Белчев може най-сетне да му се даде късмет и да гради тима от нулата. Трябва да му се даде време и да работи на мира, с цел да приложи това, което желае. По всяка възможност огромна част от тези играчи в този момент ще изоставен тима и ще бъдат привлечени много нови ", стартира Чомаков.  overlay-clever
 ЦСКА без Каранга и Матей за конфликта с Лудогорец
ЦСКА без Каранга и Матей за конфликта с Лудогорец

И двамата са контузени

" Вярвам, че новите притежатели идват с желанието ЦСКА да върви напред. Гриша Ганчев направи доста неща за клуба. Някои хора не помниха, че той заплати 8 милиона за емблемата. Той направи доста през годините, а в това време мнозина го упрекваха защо ли не. Да, ЦСКА не стана първенец през това време, само че се появи Лудогорец и тяхната надмощие мъчно ще бъде прекратена. За страдание това е истината. Дано новият мощен човек в ЦСКА да има други визии и разбирания за играта, които да пресечен хегемонията на разградчани. Надявам се, че предстоят по-добри дни за всички " армейци "! Предстои да разберем ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР