Управителният съвет на българския стрелкови съюз определи състава на националите,

...
Управителният съвет на българския стрелкови съюз определи състава на националите,
Коментари Харесай

Ясни са имената на българите за Европейското по спортна стрелба в Полша

Управителният съвет на българския стрелкови съюз дефинира състава на националите, които ще вземат участие в идното Европейско състезание с малокалибрено оръжие във Вроцлав, Полша от 7-и до 17-и септември.

 Сребърната медалистка от Олимпиадата в Токио Антоанета Костадинова, Антон Ризов, Мирослава Минчева, Ирена Танова, Таня Ризова, Самуил Донков, Кирил Киров, Стоян Пушков и Валентин Малакчиев са родните състезатели, които ще показват страната ни в континенталния шампионат.

 Всички упражняват интензивно в клубовете си за Европейското и се готвят по план-подготовката направена от техните треньори. Костадинова, Танова и Минчева ще стрелят на 25 метра револвер, Донков и Киров на 50 метра револвер, Антон и Таня Ризови са в дисциплината 50 метра пушка, а Малакчиев и Пушков на 25 метра бърза пукотевица с револвер. Междувременно, УС на БСС избра за краткотрайно изпълняващ длъжността ръководител Елка Васева, до свикването на Общото заседание. На него ще бъде призната молбата на Весела Лечева за овакантяване на поста поради назначението й за Министър на младежта и спорта. Ръководството на българския стрелкови съюз ще съблюдава всички законови разпореждания по правилник и при започване на месец септември ще стане известна датата на Общото заседание на БСС, което ще одобри решенията на членовете за промяна на ръководителя.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР